tahere 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام من برای فرم ثبت نام حرفه ای از کامپوننت سی بی ورژن 1.9 برای جوملا 2.5 استفاده کردم و با پلاگینی که همراهش بود اون رو فارسی کردم. اما مشکلم اینه که تقویمش میلادی است و نمی دونم چه طوری میشه اون تقویم را با یک تقویم شمسی جایگزین کنم؟ یا اینکه ایا ورژن دیگیری از این کامپوننت هست که در قسمت ترجمه ،تقویم فارسی هم لحاظ شده باشه؟ با توجه به اینکه جوملا نصب شده 2.5 است یا اگر اموزش مفصلی برای شمسی کردنش هست؟ منتظر راهنمایی دوستان هستم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام متسفانه اموزش خاصی برای این کار نیست و جون روند نامشخصی برای هر افزونه وجود دادره ! و معمولا هم وقت گیره برا همین.. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tahere 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام متسفانه اموزش خاصی برای این کار نیست و جون روند نامشخصی برای هر افزونه وجود دادره ! و معمولا هم وقت گیره برا همین.. یا حق خوب یعنی درخواست شمسی کردن تقویم میلادی این کامپوننت شدنی هست و احتمالا تجاری است؟ کسی هست این کارو به خوبی انجام بده حتی اگر هزینه ای البته نه خیلی زیاد ،دریافت کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر