topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من داخل سایتم منو مثلا آموزش دارم که وقتی روش کلیک میشه آدرسش بدین شکله : http://testii.topware.ir/index.php/2014-01-26-18-03-47 من میخوام وقتی روش کلیک میشه آدرسش یه ساب دامین که تعریف میکنم باشه آیا میشه؟؟؟؟ درضمن من نمیخوام یه جوملا دیگه نصب کنم و به اون لینک کنم میخوام همین باشه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 منو آموزشت رو از نوع آدرس خارجی قرار بده و آدرس مربوطه رو بهش بده 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 آخه آدرس خارجی نیستشاصلا اینطور بگم که این ساب دومین هیچی روش نصب نیستمن میخوام همین صفحه الان باز میشه باز بشه ولی آدرس url اون یه چیز دلخواه باشهفکر کنم در پست اول منظور رو خوب نرسوندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام شما از منو لینک خارجی استفاده کنید که بتونید به آدرس مقصد لینک بدید بعد دوباره یه منو از نوع نام مستعار منو ایجاد کنید و در تنظیمات اون ، منو لینک خارجیتون رو انتخاب کنید نام مستعار منوتون رو هم مطابق دلخواه خودتون وارد کنید مثل باقی منوها موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) گمان می کنم با به کارگیری htaccess می توان این کار را انجام داد. خودتان کمی هم جستجو کنید ببینید این گونه است یا خیر. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد کژی در نگارش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر