maxtheme 0 ارسال شده در اسفند 89 من کامپوننت CB فارسی رو نصب کردم یه یک سالی هست . و همه چیز خوب بود اما حالا چند وقته که همه عبارت های فارسی بصورت علامت سوال دیده میشه . مثلا وقتی در ماژول ثبت نام کلیک می کنم تو صفحه جدید همه فیلدها و نوشته های داخل ماژول همه به صورت علامت سوال در میان ولی فیلد های که خودم اضافه کردم مشکلی نداره . حتی از اول هم نصب کردم اما درست کار نمی کنه . نسخه انگلیسی رو نصب کردم و بعد خودم فایل defult_language رو بعضی جاها شو فارسی کردم و utf_8 ذخیره کردم اما باز هم همون طوری نشون میده . من همین کامپوننت روی لوکال هاست نصب کردم و درست کار میکنه حتی فایل backup هم داخل لوکال گذاشتم بازم درسته ولی روی هاست مشکل داره. به phpmyadmin سایتم رفتم و جدول ماژول مورد نظر رو چک کردم دوستان کمک کنید خیلی مهمه برام کارم لنگ مونده samanrk1989@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام 1- افزونه را حذف کنید 2- به داخل phpmyadmin رفته جداول را حذف کنید 3- افزونه را دوباره نصب کنید 4- قابل از هر کار دوباره به phpmy admin رفته نوع جداول را بررسی نمایید فایل پشتیبان فراموش نشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxtheme 0 ارسال شده در اسفند 89 این کارها رو انجام دادم ولی بی فایده بوده قبلا درست کار می کرد ولی هاست رو که جابجا کردم این مشکل به وجود آمد چون قبلش ه-ک شدم و امنیت هاست پایین بود جابجا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به موارد مطرح شده شما ابتدا با ادمین سرورتون تماس بگیرید و این مورد رو گزارش کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در اسفند 89 سلام به phpmyadmin سایتتون مراجعه کنید. احتمالا پیش فرض Collation در phpmyadmin از utf-8 به چیز دیگری تغییر کرده. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر