padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من از گانتری استفاده می کنم موقعیت sidbar-a را در سمت چپ قالب قرار دادم و چند تا ماژول در صفحات مختلف در این موقعیت قرار دادم حالا وقتی در sidbar-b ماژول قرار می دم ماژول در سمت راست قالب قرار می گیره چطوری باید کاری کنم که sidbare-bزیر sidbar-a قرار بگیره و shdbar-c هم می خوام زیر sidbare-bقرار بگیره کل sidbar-a,b,c می خوام سمت چپ قالب باشند و به ترتیبی که گفتم قرار بگیرند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان من از گانتری استفاده می کنم موقعیت sidbar-a را در سمت چپ قالب قرار دادم و چند تا ماژول در صفحات مختلف در این موقعیت قرار دادم حالا وقتی در sidbar-b ماژول قرار می دم ماژول در سمت راست قالب قرار می گیره چطوری باید کاری کنم که sidbare-bزیر sidbar-a قرار بگیره و shdbar-c هم می خوام زیر sidbare-bقرار بگیره کل sidbar-a,b,c می خوام سمت چپ قالب باشند و به ترتیبی که گفتم قرار بگیرند؟ این به چیدمان layout پوسته بر میگردد. شما همه moduleها را در جایگاه sidebar-a بگذارید. گمان میکنم گره از کار گشوده شود. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد کژی در نگارش 1 واکنش ها : nbastreet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 این به چیدمان layout پوسته بر میگردد. شما همه moduleها را در جایگاه sidebar-a بگذارید. گمان میکنم گره از کار گشوده شود. نمی تونم این کار را انجام بدم چون ترتیب ماژول ها برام مهم هست یک سری از ماژول ها در موقعیت sidbar-aمی خوام باشه و یک سری دیگه sidbare-b و یک سری دیگه در sidbar-c و این سه تا موقعیت باید به ترتیب زیر هم قرار بگیرند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 نمی تونم این کار را انجام بدم چون ترتیب ماژول ها برام مهم هست یک سری از ماژول ها در موقعیت sidbar-aمی خوام باشه و یک سری دیگه sidbare-b و یک سری دیگه در sidbar-c و این سه تا موقعیت باید به ترتیب زیر هم قرار بگیرند خوب! در پهرست(فهرست) ماژول ها گزینه چیدمان هست که می توانید چینش ماژول ها را پایش (کنترل) کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز شما اگر به كدنويسي قالب آشنا نباشيد ما هرچي توضيح هم بديم متوجه نميشي و همه قالب ها هم شبيه هم نيستند و از كدهاي يكسان استفاده نمي كنند كه بگيم فلان فايل و كد رو تغيير بده. راهنمايي دوستمون مشكل شما رو حل مي كنه و ترتيب ماژول ها رو هم مي تونيد در همون موقعيت مشخص كنيد!! در ضمن براي گرفتن پاسخ سوال خود از ارسال پيام خصوصي خودداري كنيد و منتظر پاسخ در انجمن باشيد... موفق باشيد 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) دوست عزيز شما اگر به كدنويسي قالب آشنا نباشيد ما هرچي توضيح هم بديم متوجه نميشي و همه قالب ها هم شبيه هم نيستند و از كدهاي يكسان استفاده نمي كنند كه بگيم فلان فايل و كد رو تغيير بده. راهنمايي دوستمون مشكل شما رو حل مي كنه و ترتيب ماژول ها رو هم مي تونيد در همون موقعيت مشخص كنيد!! در ضمن براي گرفتن پاسخ سوال خود از ارسال پيام خصوصي خودداري كنيد و منتظر پاسخ در انجمن باشيد... موفق باشيد من حدود 200 تا ماژول دارم که یه مشکلی هم که دارم اینکه وقتی یه ماژول را ذخیره می کنم مرورگرم هنگ می کنه با کد نویسی قالب آشنایی دارم البته در حد متوسط این کد مربوط به اون قسمت می شه ببینید شما چیزی متوجه می شید؟ <?php /** Begin Main Body **/ ?> <div class="rt-container"> <?php echo $gantry->displayMainbody('mainbody','sidebar','standard','standard','standard','standard','standard'); ?> </div> <?php /** End Main Body **/ ?> ویرایش شده بهمن 92 توسط padidehco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر