padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من حدود 200 ماژول دارم که موقعیت بعضی هاشون چپ هست چطوری می تونم با sql تمام موقعیت هایی که left هستند را به sidbar-a تبدیل کنم؟ توی sql در قسمت ماژول نوشته پوزیشن و موقعیت ماژول ها را درون پوزیشن ذخیره می شه. دستوری وجود داره که بهش بگیم تو فیلد پوزیشن هرچی left هست را به sidbar-a تبدیل کن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 سلام بجای joomina-tabriz اسم جدول خودتونو بجای pTABL پشوند جداول خودتو بنویسید بجای saeed shamsi اسم موقعیت جدیدتون رو بجای 09370503331 اسم موقعیت قبلیتون رو UPDATE `joomina-tabriz`.`pTABL_modules` SET `position` = 'saeed shamsi' WHERE `pTABEL_modules`.`position` ='09370503331' یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 اگه هر دو موقعیت در قالب شما موجود هستش نیاز به دست کاری پایگاه داده نیست شما به راحتی میتونید در پنل جوملا خودتون در بخش ماژول ها تمام ماژول هایی که میخواین منتقل بشه رو با چک باکس بقلشون انتخاب کنید بعد در پایین همون صفحه بخش عملیات دسته جمعی موقعیت مقصد خودتون رو انتخاب کنید و با زدن گزینه پردازش همه ماژول ها رو به موقعیت مورد نظر منتقل کنید فقط توجه کنید بعداز انتقال همه ماژول های منتقل شده از انتشار خارج میشن که باز با انخاب همه اون موارد و زدن گزینه منتشر در بالا صفحه همه منتشر میشن حق یارتان 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 چرا وقتی یه ماژول را باز می کنم و یه تغییراتی در ماژول می دم و اون را ذخیره می کنم مرورگر هنگ می کنه و بعد ذخیره نمی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 چرا وقتی یه ماژول را باز می کنم و یه تغییراتی در ماژول می دم و اون را ذخیره می کنم مرورگر هنگ می کنه و بعد ذخیره نمی کنه؟ با سلام سوال جدید در تایپیک جدید // قوانین !! یا حق 1 واکنش ها : padidehco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر