چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام مگه وظیفه پشتیبان هاست ریستوررایگان نیست حالا میزبان من به بهانه ریستورزیاد میخواد ازمن هذینه بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام پشتیبان در هر لحظه هر طور که بخواد میتونه عمل کنه مگر اینکه قراردادی داشته باشید توصیه میکنم خودتون به نحوی از اطلاعاتتون بک آپ داشته باشید اگر زیاد لازم میشه که بک آپ برگردونید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام پشتیبان در هر لحظه هر طور که بخواد میتونه عمل کنه مگر اینکه قراردادی داشته باشید توصیه میکنم خودتون به نحوی از اطلاعاتتون بک آپ داشته باشید اگر زیاد لازم میشه که بک آپ برگردونید خودم بکاپ دارم اما نمیتونم ریستور کنم باید پشتیبان بکنه دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام نه برادر منظورم بک آپ دستی بود، مگه به پنلتون دسترسی ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام نه برادر منظورم بک آپ دستی بود، مگه به پنلتون دسترسی ندارید؟ بله دسترسی دارم منظورشما اینکه خروجی بگیم وفایل های سایت رازیپ کنم ونگه دارم این کاررابلدم اما ریستورش رابلد نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ریستور کردن چندان فرقی با بک آپ گرفتن نداره فقط عکس همدیگه هستند فایلهای روت جوملاتون رو که زیپ کرده بودید از طریق فایل منیجر هاستتون در پوشه public_html آپلود و اکسترکت کنید برای دیتابیس هم کافیه در phpmyadmin یک دیتابیس ایجاد کنید و پس از ورود به دیتابیس به سربرگ Import برید و فایل بک آپ دیتابیستون رو ایمپورت کنید در آخر هم چک کنید که اطلاعات فایل کانفیگ درست باشه اگر بک آپتون بصورت فول بک آپ تهیه کردید باید بک آپ فایلها و بک آپ دیتابیس رو از بسته فول بک آپ جدا کنید یا اینکه فول بک آپ تون رو به ادمین سرورتون بدید تا براتون ریستور کنند حالا اینکه هزینه بگیرند یا نه دیگه بستگی به قوانین خودشون داره . ولی در کل این موارد ( بک آپ گیری یا بازگردانی ) برای هاستینگها وظیفه حساب نمیشه برای همینه که در گرفتن هزینه مختارند . مگر در مواردی که از قبل طی شده باشه داخل نت هم جسنجو کنید آموزشهایی برای بک آپ گرفتن یا بازگردانی آن هست موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : چهارسوق و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر