sad 2 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام: 2 هفته ای هست دارم رو یک سایت کار میکنم موقعی که داشت اماده میشد.نمیدونم چی شد رو هریک از منوها کلیک میکنم.خطا میدهserver not found.تورو خدا کمک کنید....با تشکر یاعلی ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" به هنگام ایجاد تاپیک عنوان مناسبی را انتخاب فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 92 سلام دشمنت بدبخت شه برادر دمو آنلاین بدید ببینیم 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام دشمنت بدبخت شه برادر دمو آنلاین بدید ببینیم متشکر.متاسفانه روی لوکال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام آدرس های بهینه و mod_rewrite رو ببینید فعال کردین؟ اگر فعال هستن غیر فعال و تست کنید، فایلی رو دستکاری نکردین؟ افزونه جدیدی نصب کردین اینطور شد یا یهو شد؟ این موارد رو تست کن، در نهایت اگر خود به خود شده باشه به احتمال 99 درصد خود به خود هم درست میشه 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام آدرس های بهینه و mod_rewrite رو ببینید فعال کردین؟ اگر فعال هستن غیر فعال و تست کنید، فایلی رو دستکاری نکردین؟ افزونه جدیدی نصب کردین اینطور شد یا یهو شد؟ این موارد رو تست کن، در نهایت اگر خود به خود شده باشه به احتمال 99 درصد خود به خود هم درست میشه با تشکر از شما ایراد از همون دو گزینه ای بود که گفتید (غیر فعال کردم درست شد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر