alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام دوستان گرامی، من نیاز دارم که یک سایت جوملا 2.5 را دوزبانه فارسی و روسی کنم. آموزش دوزبانه کردن را دیده ام اما: 1. آیا افزونه ای وجود دارد که در بدو ورود به بخش کاربری، انتخاب زبان ممکن باشد؟ 2. بسته زبان روسی را از کجا دانلود کنم؟ لطفا در صورت امکان لینکش را هم لطف بفرمایید ویرایش شده بهمن 92 توسط alireza10025 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام 1 نیاز نیست کسی به بخش کاربری وارد بشه کافیه کاربر روی پرچم کلیک کنه 2 از جوملا جهانی یا پشتیبان جوملا روسی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 92 بسته را دانلود کردم اما اون پرچم چطوری ایجاد میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگه اموزش دوزبانگی رو خونده ابشید باید بدونید ! یک بار دیگه با دقت بخونید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در بهمن 92 من لینک آموزش را پیدا نکردم لطفا لینکش را بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لینک چی؟! مگه نفرمودید که مطالعه فرمودید ؟ همون منظورم بود /. فصل اخر کتاب جامع اموزشی جوملا 2.5 رو مطالعه کنید / از سایت جومینا میتونید دانلود کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر