MasterMHD 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان دیشب یکی از پلاگین های سایت رو اشتباهی غیر فعال کردم از اون موقع نمیتونم وارد پنل مدیریت سایت بشم و با این ارور مواجه میشم : " JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد " چطوری میتونم دوباره فعالش کنم و این مشکلو برطرف کنم ؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط محمد صادقی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 در دیتابانک جدول extensions پلاگین را بیابید و فیلد enable را از 0 به 1 دگرانید (تغییر دهید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MasterMHD 0 ارسال شده در بهمن 92 تو قسمت extensions هستم ولی پلاگینی با نام " JAuthentication " پیدا نکردم باید همین پلاگینو فعال کنم دیگه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 تو قسمت extensions هستم ولی پلاگینی با نام " JAuthentication " پیدا نکردم باید همین پلاگینو فعال کنم دیگه ؟ دنبال plg_authentication_joomla بگردید 1 واکنش ها : MasterMHD نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MasterMHD 0 ارسال شده در بهمن 92 درود پیداش کردم جدولش با یه پیشوند دیگه ذخیره شده بود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر