proma 2 ارسال شده در بهمن 92 سلاممن یه ماژول نصب کردم اسلاید شوبرای اجرا میشه جی کوئری شما 1.6.4 هست و حداقل به ورژن 1.7 آپدیت کنید.حالا من چه جوری اینکارو انجام بدم؟ چون افزونه ای برای این کار پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام آخرین نسخه افزونه تون رو از سایت سازنده دانلود کنید یا اینکه با مراجعه به سایت jquery.com آخرین نسخه jquery را دانلود و جایگزین کتابخانه جی کوئری فعلیتون کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در بهمن 92 افزونه ی اسلاید شوی من آخرین ورژن هست. چه جوری کتابخانه jquery رو آپدیت کنم؟ میشه آموزشی چیزی بدین؟ خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به آدرس http://jquery.com/download مراجعه کنید در انتهای صفحه نسخه های مختلف هست که شما میتونید بطور مثال نسخه 1.7.2 رو با کلیک بر روی لینک Minified دانلود کنید یا کدهاش رو کپی کنید و با فرمت js ذخیره کنید در نهایت فایل js رو با کتابخانه جی کوئری افزونه تون تعویض کنید فقط دقت کنید که نام فایل جدید را هم نام فایل قبلی وارد کنید البته ممکنه کتابخانه جی کوئری افزونه تون بصورت لوکال موجود نباشه یعنی از سایت دیگری مثل سایتهای وابسته گوگل فراخوانی بشه که در اینصورت باید در ساختار کدهای افزونه در حد یک خط تغییرات ایجاد بشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در بهمن 92 ممنون. سئوالم همینه. کتابخانه رو چخ جوری جایگزین کنم؟ ""در نهایت فایل js رو با کتابخانه جی کوئری افزونه تون تعویض کنید فقط دقت کنید که نام فایل جدید را هم نام فایل قبلی وارد کنید"" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ماژولها معمولا" فایلهای زیادی ندارند که بررسیشون سخت باشه من که الان نمیدونم ماژولتون چه فایلهایی داره . اونی که پسوندش js هست و حجمی حدود 90 کیلوبایت داره ( اگر از نسخه فشرده استفاده شده باشه ) و شکل نوشتاری کدهاشون هم تقریبا" شبیه همینی هست که دانلود کردید باید همون باشه . معمولا تو نامشون هم jquery یا jquery.min هست اگر تغییر نداده باشند یک کپی ازش بگیرید و بعد فایل جدیدتون رو که دانلود کردید جایگزین فایل قدیمی با همون نام قبلی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در بهمن 92 پس آپدیت جی کوئری به هر ماژول مربوط میشه. یه چیز کلی توی جوملا نیست درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام جواب این سوالتون میتونه بله باشه ، میتونه هم بله نباشه یعنی یه افزونه میتونه از کتابخانه جی کوئری که از یه افزونه دیگه هم لود شده استفاده کنه برای همینه که برخی مواقع مشکلات تداخل جی کوئری هم اغلب ممکنه اتفاق بیفته ولی معمولا" کسی سراغ آپدیت کردن جی کوئری نمیره . این به نوعی باگی برای افزونه تون محسوب میشه چون کدنویسی که انجام میشه باید بر اساس فریم ورک ( همون کتابخانه جی کوئری ) صورت بگیره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در بهمن 92 ممنون از پاسخ کاملتون. جی کوئری جوملا رو هم میشه آپدیت کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بله شما برای هر الحاقی در جوملا میتونید آپدیت انجام بدید ولی یه نکته رو هم به یاد داشته باشید که همیشه هم به این سادگی نیست و اگر آپدیتها از روی اصول انجام نشه ممکنه مشکلات تداخلی زیادی براتون ایجاد بشه پس بهتره اگر مشکلی در سایت ندارید تغییر خاصی ندید مگر به هنگام ضرورت موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در بهمن 92 ممنون. مشکلی که در سایت نیست. من فقط از اسلاید شو revelution slider استفاده میکنم که میگه جی کوئری شما 1.6.7 هست و حداقل برای اجرای این ماژول باید 1.7 رو داشته باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminstar3 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام منم این کامپوننت رو نصب کردم ولی تو سایت این پیام رو میده میگه باید جی کوئری آپدیت بشه چطور میتونم آپدیتش کنم؟؟!!؟؟ چطوریه؟کجاست؟باید چکار کنم؟ The Current Version of jQuery:1,6,2Please update your jQuery Version to min. 1.7 in Case you wish to use the Revolution Slider Plugin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool shahbazi 0 ارسال شده در آذر 93 سلام منم این کامپوننت رو نصب کردم ولی تو سایت این پیام رو میده میگه باید جی کوئری آپدیت بشه چطور میتونم آپدیتش کنم؟؟!!؟؟ چطوریه؟کجاست؟باید چکار کنم؟ The Current Version of jQuery:1,6,2 Please update your jQuery Version to min. 1.7 in Case you wish to use the Revolution Slider Plugin سلام... نیازی به آپدیت و یا دستکاری افزونه نیست،پلاگین " JQuery Easy" رو نصب کنید و از داخل پلاگین جیکوئری 1.8 رو فعال کنید. http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/performance/jquery-scripts/18327 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر