irannnnn 6 ارسال شده در بهمن 92 عکس زیر نحوه معرفی سایت به گوگل وب مستر را نشون میده. میخام کمکم کنید بگین این متن را در کدوم فایل باید بزارم.(هاست من دایرکت ادمین هست)توروخدا کمک کنید و منو تقریبا در حد ابتدایی بدونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام تاجایی که من میدونم این کدhtmlکه داده راباید دانلود کنی ودرهاست اپلود کنی قسمتpublic_htmlوبعد به گوگل بگی تاببینی گوگل کد راتایید میکنه یاخیر 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در بهمن 92 سلام تاجایی که من میدونم این کدhtmlکه داده راباید دانلود کنی ودرهاست اپلود کنی قسمتpublic_htmlوبعد به گوگل بگی تاببینی گوگل کد راتایید میکنه یاخیر آقای چهار سوق اگر میشه عکسو ببین چون مراحل تغییر کرده قبلا باید دانلود میکردیم ولی الان باید این کد را اضافه کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام تغییر نکرده وقتی وارد گوگل وب مستر میشی سایت جدیدراوارد میکنی چهارگذینه داره اولی دانلودفایل مربوطه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر