seminoo 5 ارسال شده در بهمن 92 درود اخیرا یک انجمن برای دانشگاهم درست کردم که با بچه ها تبادل نظر داشته باشیم مشکلات زیاد داره ولی فعلا از این شروع میکنم که وقتی کاربر یا مدیر وارد میشه و میخواد مشخصات خودش ویرایش کنه هیچی نشون نمیده اینم آدرسشه لطفا راهنمایی کنید www.3website.ir/pars.html با یوزر : سمینو پسوورد: 12345 میتونید وارد بشید و خودتون ببینید اگر رفع نمیشه انجمن ساز حرفه ای دیگه میتونید معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده ، دانلود و نصب کنید ، ببینید بازم مشکلی هست یا نه میتونید از انجمن سازهای مستقل از جوملا هم استفاده کنید رایگان مثل mybb و ... تجاری هم مثل ipboard یا vbulletin و یا ... موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : seminoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) نه کیوننا بدرد نمیخوره از vbulletin استفاده کردم نسخه نان شده اش رو نصب کردم ویرایش شده بهمن 92 توسط seminoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر