shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام من میخواهم اون قسمت هایی که تو عکس تعیین کردم حذف بشه چون هدرو هر کاری می کنم یک مقدار از صفحه یا عرض رو پر نمیکنه ادرس سایت http://p5x.co/28280 ویرایش شده بهمن 92 توسط shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما بخاطر اون قسمت زمات و تاریخ هست. اون رو بردارید تمام فضا رو به خودش اختصاص میده اگر نمی تونید بگید تا کد مخفی کردنش رو بدم 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما بخاطر اون قسمت زمات و تاریخ هست. اون رو بردارید تمام فضا رو به خودش اختصاص میده اگر نمی تونید بگید تا کد مخفی کردنش رو بدم سلام برادر دمت گرم کد رو بده مخفیش کنم البته این قالب من یکم خاص هست فکر کنم با فریمورک نوشتن اصلا فایل نداره در قالب قبلیم من همه کد ها رو داخل templat .css index.php میذاشتم ولی دو تا از این فایل تو قالب من هست که هر کدی توش میذاری کلا دیگه فالب بالا نمیاد بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! کدهای زیر را به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون اضافه کنید #subbar time { font-size: 0 !important; } section#menublock { margin: -20px 0 0 0 !important; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر