چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام من دنبال اموزش نصب فول بکاپ جوملا درلوکال هاست هستم دروب چیزی نیافتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بصورت تفکیک شده باید انجام دهید: برنامه لوکال را نصب نمایید فول بک آپ را اکسترکت نمایید محتویات روت را به روت لوکال انتقال دهید یک دیتابیس در لوکال بسازید بک آپ دیتابیس را در دیتابیسی که در لوکال ساختید ایمپورت نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام لوکال نصب ازفشورده خارج کردم حالا منظورشماازروت محتویات public_htmlاست من درhtdocsریختم ان دومورد اخری رانمیدمنم بیشترتوضیح بدین که چگونه بایدبسازم وایمپورت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دوست گلم لطفن جستجو کنید بارها دوستان توضیح دادند و آموزش های زیادی هم هست. چطور در وب چیزی نیافتین من متعجبم.! با اکیبا هم دیگه اصلن آموزش نمیخاد. یک دکمه کار رو حل میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بصورت تفکیک شده باید انجام دهید: برنامه لوکال را نصب نمایید فول بک آپ را اکسترکت نمایید محتویات روت را به روت لوکال انتقال دهید یک دیتابیس در لوکال بسازید بک آپ دیتابیس را در دیتابیسی که در لوکال ساختید ایمپورت نمایید موفق باشید سلام همه مراحل که گفته بودید راانجام دادم اما پس ازایمپرت بااین خطا مواجه میشم ببینید http://upload.tehran98.com/upme/uploads/5c659837a656e25e1.jpg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ درود بر شما دوست گلم لطفن جستجو کنید بارها دوستان توضیح دادند و آموزش های زیادی هم هست. چطور در وب چیزی نیافتین من متعجبم.! با اکیبا هم دیگه اصلن آموزش نمیخاد. یک دکمه کار رو حل میکنه سلام من این کامپننت رااز جومینا دانلود کردم گفته شده بود یک اموزش هم داره درانجمن کجای انجمن است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر