jvd.irani 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام : بنده به css و html میشه گفت مسلطم , قصد دارم , قالب پیشفرض رو (یا هر قالب دیگه ای رو) به صورت قالب این سایت در بیارم , http://xeclipse.ir/ آیا قالب آمادهای هست که به این اندازه موقعیت داشته باشه , اگه وجود نداره لطفا راهنماییم کنید که برای در آوردن قالب به این صورت باید پیکار کنم . با سپاس فراوان . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام : بنده به css و html میشه گفت مسلطم , قصد دارم , قالب پیشفرض رو (یا هر قالب دیگه ای رو) به صورت قالب این سایت در بیارم , http://xeclipse.ir/ آیا قالب آمادهای هست که به این اندازه موقعیت داشته باشه , اگه وجود نداره لطفا راهنماییم کنید که برای در آوردن قالب به این صورت باید پیکار کنم . با سپاس فراوان . درود بر شما اگر در HTML و CSS چیره دست (مسلط) باشید بی گمان به سادگی می توانید این پوسته را از نو بسازید. ولیکن می توانید از framework ها استفاده نمایید. gantry. یا helix. اینها جایگاه های (Position) گوناگونی دارند ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد اشتباه در نگارش 1 واکنش ها : jvd.irani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jvd.irani 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اگر در HTML و CSS چیره دست (مسلط) باشید بی گمان به سادگی می توانید این پوسته را از نو بسازید. ولیکن می توانید از framework ها استفاده نمایید. gantry. یا helix. اینها جایگاه های (Position) گوناگونی مچکرم , این قالب رو خودم ساختم , اما در ساختنش برای جوملا مشکل دارم . از فریم ورکهایی که معرفی کردید استفاده می کنم , ولی اگه یه آموزش برای ساخت قالب اختصاصی برای جوملا باشه , اونجوری راحت ترم , از فرومها معمولا یه آموزش شسته و رفته در نمیاد , بیشتر برای رفع مشکله آیا آموزش جامع و شیوا برای طراحی قالب جوملا سراغ دارین دوست عزیز . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 مچکرم , این قالب رو خودم ساختم , اما در ساختنش برای جوملا مشکل دارم . از فریم ورکهایی که معرفی کردید استفاده می کنم , ولی اگه یه آموزش برای ساخت قالب اختصاصی برای جوملا باشه , اونجوری راحت ترم , از فرومها معمولا یه آموزش شسته و رفته در نمیاد , بیشتر برای رفع مشکله آیا آموزش جامع و شیوا برای طراحی قالب جوملا سراغ دارین دوست عزیز . کمی جستجو کنید کتاب در این باره بسیار زیاد نوشته شده. هم به زبان انگلیسی و هم به زبان پارسی. به سایت جومینا بخش آموزش هم سری بزنید. 1 واکنش ها : jvd.irani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر