sm4rt 1 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان. من کامپوننت k2 را روی سیستم خود نصب کرده ام فقط یک مشکل دارد! وقتی یک مطلب ایجاد میکنید و در قسمت نام مستعار از واژه فارسی استفاده میکنی ان را قبول نمیکند و پیش فرض تاریخ ایجاد مطلب را به عنوان نام مستعار در نظر میگیرد !! در حالی که در سیستم درج مطلب خود جوملا می توان نام مستعار فارسی وارد کرد. حال من باید چه کنم ؟ چگونه میتوانم نام مستعار فارس بنویسم ؟؟ اگه نشه نام مستعار فارسی برای مطالب k2 نوشت که اصلا به درد سئو نمیخوره. لطفا اساتید کمکم کنند. ویرایش شده بهمن 92 توسط sm4rt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما بهتره از کامپوننت acesef استفاده کنید acesef کامپوننت k2 رو پشتیبانی میکنه 1 واکنش ها : sm4rt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm4rt 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام اقای میری متشکرم از پاسخ شما. با نصب افزونه ای که گفتید مشکل بر طرف شد. حال دو سوال داشتم : 1-چرا سایت جومینا که از کامپوننت k2 استفاده کرده است از این کامپوننت استفاده نکرده ؟؟ 2- چرا سایت جومینا از لینک های فارسی استفاده نکرده ؟ و لینک انگلیسی را به کار برده ؟ ایا استفاده از لینک فارسی تاثیری در سئو دارد ؟؟ متشکرم از پاسخگویی شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما خیر فرقی نمی کند. فقط لینک باید با موضوع صفحه مطابقت داشته باشد. اینگونه برای خود سایت بهتره بنده acesef رو پیشنهاد دادم چون کار با اون راحت تره و نسخه رایگان اون نیاز های شما را بر طرف میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر