nava 1 ارسال شده در بهمن 92 دوستان خوبم سلام من میخوام یە سایتی رو از یە داتابیس بە داتا بیس دیگری انتقال دهم و در ضمن میخوام فایلهای فتپ رو هم باهاش انتقال دهم. یعنی مثلا سایتم اسمش هست www.saite.com میخوام انتقالش دهم بە www.site.ir و تمام مطالب و افزونەها رو کە رو ساتم دارم انتقالش دهم بە دیگری.. فایلهارو از فتپ پیادە کردەام روی کامپیوترم و یە بکاپ از سایتم هم گرفتەام .حالا چە جوری باید انتقال صورت بگیرە؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 ساده ترین راه استفاده از کامپوننت اکیبا هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) دوستان خوبم سلام من میخوام یە سایتی رو از یە داتابیس بە داتا بیس دیگری انتقال دهم و در ضمن میخوام فایلهای فتپ رو هم باهاش انتقال دهم. یعنی مثلا سایتم اسمش هست www.saite.com میخوام انتقالش دهم بە www.site.ir و تمام مطالب و افزونەها رو کە رو ساتم دارم انتقالش دهم بە دیگری.. فایلهارو از فتپ پیادە کردەام روی کامپیوترم و یە بکاپ از سایتم هم گرفتەام .حالا چە جوری باید انتقال صورت بگیرە؟ برای این کار ساده ترین روش استفاده از افزونه ای همچون akeeba backup است. ولیکن شما می توانیدfile ها را روی سایت جدید بارگزاری و سپس دیتابانک را با کمک phpmyadmin در یک فایل export نمایید و سپس در سایت جدید دوباره import کنید و در نهایت باید در فایل configuration.php نیز نام کاربری و کلمه رمز دیتا بانک جدید را بنویسید. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد غلط املایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در بهمن 92 ساده ترین راه استفاده از کامپوننت اکیبا هستش کجا میتونم پیداش بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 این جا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin110 9 ارسال شده در بهمن 92 برای این کار ساده ترین روش استفاده از افزونه ای همچون akeeba backup است. ولیکن شما می توانیدfile ها را روی سایت جدید بارگزاری و سپس دیتابانک را با کمک phpmyadmin در یک فایل export نمایید و سپس در سایت جدید دوباره import کنید و در نهایت باید در فایل configuration.php نیز نام کاربری و کلمه رمز دیتا بانک جدید را بنویسید. موقع انتقال دیتابیس لازمه که تو سایت دوم پیشوند جداول با پیشوند جداول سایت قبلی یکسان باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 شما با اکیبا یه بک اپ بگیر بعد یه دیتا بیس داخل هاست جدید بساز بعد بک اپ رو در هاستت اپ کن و... نیاز به تغییر پیشوند نیست 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در بهمن 92 شما با اکیبا یه بک اپ بگیر بعد یه دیتا بیس داخل هاست جدید بساز بعد بک اپ رو در هاستت اپ کن و... نیاز به تغییر پیشوند نیست ممنون میشم اگەشیوە استفادە از اکیبا رو بفرمائید، یا اگە آموزشی در موردش سراخ دارید خیلی سعی کردم نتونستم باهاش کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما وارد قسمت configuration افزونه بشید و قسمت format file رو روی zip تنظیم کنید سپس روی ایکن back up now کلیک کنید. سپس در آدرس زیر فایل زیپ تون رو دانلود کنید /administrator/components.akeeba/backup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر