hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من امروز افزونهcom_error404_joomina_ir ازسایت دانلود کردم ولی به محض اینکه پلاگینشو فعال کردم سایتم بالا نیومد کنترل پنلم هم بالا نماید فقط یه صفحه سفید میاره تو دتبایس هم دنبال پلاگین گشتم ولی اسمشو پیدا نکردم کمکم کنید لطفا مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان من امروز افزونهcom_error404_joomina_ir ازسایت دانلود کردم ولی به محض اینکه پلاگینشو فعال کردم سایتم بالا نیومد کنترل پنلم هم بالا نماید فقط یه صفحه سفید میاره تو دتبایس هم دنبال پلاگین گشتم ولی اسمشو پیدا نکردم کمکم کنید لطفا م آیا نمایش پیام های خطا روشن است ؟ اگر خیر، خواهشمندم این کار را انجام دهید تا بتوانید پیام ها را بررسی کنیم و دلیل را بیابیم. در دیتا بانک در جدول extensions دنبال پلاگین بگردید ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 آیا نمایش پیام های خطا روشن است ؟ اگر خیر، خواهشمندم این کار را انجام دهید تا بتوانید پیام ها را بررسی کنیم و دلیل را بیابیم. در دیتا بانک در جدول extensions دنبال پلاگین بگردید چطورمیشه روشنش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 چطورمیشه روشنش کرد؟ از پشتیبانی هاستینگ بخواهید برایتان این کار را انجام خواهند داد. از داخل فایل .htassess و یا php.ini هم می توانید این کار را انجام دهید. کمی جستجو کنید. هم در انجمن پاسخ را خواهید یافت و هم با اندکی جستجو در اینترنت. 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) از پشتیبانی هاستینگ بخواهید برایتان این کار را انجام خواهند داد. از داخل فایل .htassess و یا php.ini هم می توانید این کار را انجام دهید. کمی جستجو کنید. هم در انجمن پاسخ را خواهید یافت و هم با اندکی جستجو در اینترنت. راه حلش اینکه چاره دیگه ای نداره؟ درضمن دنبالش گشتم ولی نتونستم اسمشو پیدا کنم مطمنم مشکل ازپلاگینه ویرایش شده بهمن 92 توسط hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 راه حلش اینکه چاره دیگه ای نداره؟ درضمن دنبالش گشتم ولی نتونستم اسمشو پیدا کنم مطمنم مشکل ازپلاگینه با مکافات درست شد. پیشنهاد می کنم به دیتا بانک سروسامانی بدهید. چندین جوملا کارگزاری کردید و پاک کرده اید، همه جدول ها مانده بسیار پیچ در پیچ شده است. 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 با مکافات درست شد. پیشنهاد می کنم به دیتا بانک سروسامانی بدهید. چندین جوملا کارگزاری کردید و پاک کرده اید، همه جدول ها مانده بسیار پیچ در پیچ شده است. اقا تیرداد من مبتدی بیش نیستم اموزشی سراغ دارید که راهنمایم کنه تا به دتابیس سروسامان بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 اگر به زبان انگلیسی آشنایی دارید مستندات جوملا را بخوانید یا اینکه کتاب آموزش جوملا را که جناب تهرانی نوشته اند را بخوانید. پس از آنکه با ساختار جوملا آشنا شدید پی می برید که کدام جدول ها فزون هستند و کدام با اهمیت سپس با استفاده از PhpMyAdmin جداول بی استفاده را پاک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر