iasha 0 ارسال شده در خرداد 89 با سلام و عرض تشکر از مدیریت سایت خوب و جامع جومینا امیدوارم که از این قالب سایت خوشتون بیاد لینک دانلود دوستان همه نکات را رعایت و سایت را دوباره بارگذاری کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در خرداد 89 سلام خسته نباشید دوست من یه پیشنهاد بهتره توی فارسی سازی قالبها از کد direction=rtl هم استفاده کنید تا اعداد و علائم هم کامل تو قالبتون راستچین بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام قالب قشنگیه فقط مجید راست میگه کد direction:rtl باعث میشه مشکل اعداد از بین بره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iasha 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام مجدد چشم ویندوز تازه راه اندازی کردم به این خاطر این قالب کمی ناقص شده حتما ایرادهای قالب را امروز برطرف می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 قالبی قشنگی هست ولی من چند تا نظر دارم که امید وارم ناراحت نکنم کسی رو 1. اگه کمی هدر رو تغییر می دادی منظور کوکترش می کردی بهتر بود کمی زیاد صفحه رو گرفته 2.و اگر شیت صفحه رو بزرگتر می کردی بهتر بود چرا شما وقتی قالب رو 2 ستونه کردی جایی برای نوشتن وسط قالب کم می شه که نمی شه عکسی رو گزاشت 3.یا می بجای بالا بردن شیت عرض منون ها رو کم می کردین 4.اونم عدد هست که دوستان اشاره کردن این نظرات همه سلیقه ای بود دوست عزیز اگه می تونی یک دمو بزار و اگه بزاری که ممنون می شیم اگه نمی تونی جایی برای دمو پیدا کنی من یک هاست مجانی دارم به من پیام بده تا بهت پسورد یوزر بدم ممنون ار همه ی دوستان شهریارجون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر