محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما فکر کردم به قسمت لاگین مدیریت دسترسی پیدا کرده اید. هنوز نتوانسته اید قسمت لاگین مدیریت دسترسی پیدا کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما فکر کردم به قسمت لاگین مدیریت دسترسی پیدا کرده اید. هنوز نتوانسته اید قسمت لاگین مدیریت دسترسی پیدا کنید؟ نه متاسفانه وقت داری یه چکی بکنید ... البته اگه براتون مقدور هست . اطلاعاتم و راتون ارسال می کنم . اگه وقت داشتین بی زحمت ... ضمنا ببنید این تصویر سایت اصلی و کجا گذاشته هر چی فایل ایندکس قالب و قالب های پیش فرض و گشتم چیزی پیدا نشد . بی زحمت کمکم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما صفحه لاگین شما بخوبی بالا اومده کش مروگر تون رو خالی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما صفحه لاگین شما بخوبی بالا اومده کش مروگر تون رو خالی کنید مشکل اینه که نمی تونم لاگین کنم ضمن اینکه تصویری که هکر گذاشته روی سایتمه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دسترسی هاست رو بهم بدید در اولین فرصت یک کاربر ادمین برای شما ساخته و صفحه ه-ک را هم بردارم. پ.خ کنید 2 واکنش ها : salimy و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دسترسی هاست رو بهم بدید در اولین فرصت یک کاربر ادمین برای شما ساخته و صفحه ه-ک را هم بردارم. پ.خ کنید جناب میری ارسال شد بی زحمت ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر