shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من یک جوملا 2.5 دارم که همه چیزیش درست بدو نمیدونم یک دفعه چی شد که سایتو میزنم ارور 404 میده ولی زمانی که با نام کاربریم وارد سایت میشم همه چیز درسته البته گزینه ورود کاربر رو سیو دارم وگرنه هرکز نمیشه سایتو دید و ارور 404 میده ولی زمانی که وارد سایت میشم ارور نمیده چکار کنم درست بشه ممنون ادرس http://p5x.co/28280 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام وارد سرپرستی بشید و منوی دیگری رو به عنوان صفحه اصلی انتخاب کنید. اگه درست شد بدونید که مطلب یا بخشی که اون منو داره بهش اشاره میکنه مشکل پیدا کرده یا حق 2 واکنش ها : shayan3040 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام وارد سرپرستی بشید و منوی دیگری رو به عنوان صفحه اصلی انتخاب کنید. اگه درست شد بدونید که مطلب یا بخشی که اون منو داره بهش اشاره میکنه مشکل پیدا کرده یا حق اصلا نمیشه جیز دیگه رو انتخاب کرد ویرایش شده بهمن 92 توسط shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 اصلا نمیشه جیز دیگه رو انتخاب کرد با سلام وارد سرپرستی بشید و منوی دیگری رو به عنوان صفحه اصلی انتخاب کنید. اگه درست شد بدونید که مطلب یا بخشی که اون منو داره بهش اشاره میکنه مشکل پیدا کرده یا حق ممنون درست شد مشکل اینجا بود که من مجموعه او مطلب رو پاک کرده بودم و این ارور را میداد ولی نمیدونم چرا وقتی از طریق فرم ورود کاربری (نه پنل کاربری ها )وارد سایت میشدم درست بود همه چیز بازم ممنون 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر