چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام من وقتی پلاگین امنیتی jhackguardرانصب کردم فروشگاه سایت ازکارافتاد باپاک کردن این پلاگین به حالت اول برنگشت وسبد خرد مشکل دارشد که باپاک کردن ادیتور این مشکل حل شد اما فروشگاه فارسی نمیشه درحالی که کامپننت فارسی سازی شده درواقع زبان فارسی فراخوان نمیشه من به تنظیمات زبان سایت هم کاری نداشتم اقای صفر علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که ، شما یه جوملا جدید تو یه پوشه جدید و یه دیتابیس جدید نصب کنید و بعد اون افزونه هایی رو که نیاز دارید دوباره نصب کنید . نیازی به تنظیم مجددشون نیست بعد از دیتابیس قبلی اطلاعاتی رو که نیاز دارید کم کم به دیتابیس جدید منتقل کنید ترجیحا" جوم شاپینگ رو اول نصب کنید که اگر مشکلی بود مشخص بشه ایراد از کجاست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که ، شما یه جوملا جدید تو یه پوشه جدید و یه دیتابیس جدید نصب کنید و بعد اون افزونه هایی رو که نیاز دارید دوباره نصب کنید . نیازی به تنظیم مجددشون نیست بعد از دیتابیس قبلی اطلاعاتی رو که نیاز دارید کم کم به دیتابیس جدید منتقل کنید ترجیحا" جوم شاپینگ رو اول نصب کنید که اگر مشکلی بود مشخص بشه ایراد از کجاست موفق و پیروز باشید یا حق سلام مشکل فقط جوم نیست پینوماتیک جومینا که فارسی بود هم درقسمت سایت هنگام پینگ دیگه بازبان فارسی نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام مشکل زبان ازپلاگین فیلترزبان است کاراین فیلترزبان چیست ویرایش شده بهمن 92 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از این پلاگین برای چندزبانه کردن سایت استفاده میشه . توضیحات کامل استفاده از این پلاگین در کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینــــــا داده شده است موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر