khorami 0 ارسال شده در بهمن 92 با عرض سلام و خسته نباشید من میخوام جوملایی را که مستقیما به دامنه afghanistanshenasi.irوصل هست را به main.afghanistanshenasi.ir منتقل کنم . باید دقیقا چیکار کنم ؟ در دیتابیس چه کاری باید انجام بدم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام راحترین راه اینکه از اکیبابکاپ استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام محتویات پوشه فعلی رو به پوشه ای که ساب دامین main به آن متصل است منتقل کنید، نیازی به تغییر در پایگاه داده نیست 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام البته در این روش ادرس ها در فایل کانفیگ رو هم باید تغییر بدین // البته چیزه خاصی نیست احساس کردم بگم کد ها رو تغییر بدین شاید .. یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 با سلام البته در این روش ادرس ها در فایل کانفیگ رو هم باید تغییر بدین // البته چیزه خاصی نیست احساس کردم بگم کد ها رو تغییر بدین شاید .. یا حق درود گمان می کنم نشانی پوشه های tmp و logs رو باید بررسی و بازنویسی کنید public $log_path = ''; public $tmp_path = ''; 2 واکنش ها : محمدحسین میری و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر