dashtchy 5 ارسال شده در بهمن 92 در منو سایت منوی ارسال مطلب از طریق کامپیونت k2 ایجاد کردم به هنگام انتخاب آن وارد صفحه 403 - شما مجاز به مشاهده این منبع نيستيد چطور این مشکل را رفع کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام 403 از اسمش پیداست . مربوط به تنظیمات سطح دسترسی میشه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : tarenoco و mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام 403 از اسمش پیداست . مربوط به تنظیمات سطح دسترسی میشه موفق و پیروز باشید یا حق این قسمت مگه برای مدیر نیست پس دسترسی چیه ؟ من متوجه نشدم میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام منظورشون منوی ارسال مطلب در بخش کاربری سایت هست که از طریق آن نویسنده های سایت میتونند مطالبشون رو ارسال کنند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر