jafar007 40 ارسال شده در بهمن 92 سلام یه مدته وقتی میرم تو تنظیمات کلی سایت و دکمه ذخیره رو میزنم یه صفحه سفید نشون میده و تغییرات ذخیره نمیشه. وقتی هم میخوام یه افزونه نصب کنم خطای کدخطای : -1 کپی فایل نا موفق رو میده . من الان سایتم غیر فعاله و وقتی میزنم فعال بشه تغییرات ثبت نمیشه کدوم جدول دیتابیس هست که اطلاعات بخش تنظیماتو داره توش که از اونجا تغییر بدم تا سایت فعال بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام یه مدته وقتی میرم تو تنظیمات کلی سایت و دکمه ذخیره رو میزنم یه صفحه سفید نشون میده و تغییرات ذخیره نمیشه. وقتی هم میخوام یه افزونه نصب کنم خطای کدخطای : -1 کپی فایل نا موفق رو میده . من الان سایتم غیر فعاله و وقتی میزنم فعال بشه تغییرات ثبت نمیشه کدوم جدول دیتابیس هست که اطلاعات بخش تنظیماتو داره توش که از اونجا تغییر بدم تا سایت فعال بشه. والا تا اونجایی که سواد ناقص ما یاری می کنه . تنظیمات این بخش در فایل configuration.php تویی root جوملا هستش. 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در بهمن 92 والا تا اونجایی که سواد ناقص ما یاری می کنه . تنظیمات این بخش در فایل configuration.php تویی root جوملا هستش. یعنی تنظیمات کلی سایت توی دیتابیس ذخیره نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) یعنی تنظیمات کلی سایت توی دیتابیس ذخیره نمیشه؟ نه ، در همان پرونده است که گفتم. configuration.php در ریشه جوملا من می پندارم گره کار شما در روادید (مجوز) دسترسی پرونده ها و پوشه ها است. خواهشمندم در این باره بررسی نمایید. چون روادید نوشتن روی پرونده ها را ندارید نمیتوانید پرونده configuration.php را ویرایش کنید و پرونده هم نمی توانید بارگزاری کنید. پس در هنگام بارگزاری افزونه هم با چالش رو به رو هستید. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد کژی در نگارش 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در بهمن 92 نه ، در همان پرونده است که گفتم. configuration.php در ریشه جوملا من می پندارم گره کار شما در روادید (مجوز) دسترسی پرونده ها و پوشه ها است. خواهشمندم در این باره بررسی نمایید. چون روادید نوشتن روی پرونده ها را ندارید نمیتوانید پرونده configuration.php را ویرایش کنید و پرونده هم نمی توانید بارگزاری کنید. پس در هنگام بارگزاری افزونه هم با چالش رو به رو هستید. مرسی دوست عزیز فایل های آپدیت جدید رو از طریق اف تی پی ریختم درست شد. بازم از راهنماییتون ممون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر