salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان چرا بدون اینکه افزونه ای نصب یا حذف کنم سایتم دچار مشکل شده اینم سایتم با کلی اخطار و خطا http://www.rizehnews.ir/ ویرایش شده بهمن 92 توسط محمد سلیمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان چرا بدون اینکه افزونه ای نصب یا حذف کنم سایتم دچار مشکل شده اینم سایتم با کلی اخطار و خطا http://www.rizehnews.ir/ درود بر شما با پشتیبانی هاستینگ تماس بگیرید. ممکنه تغییری داده باشند. برای من چندین بار این اتفاق افتاده. 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما با پشتیبانی هاستینگ تماس بگیرید. ممکنه تغییری داده باشند. برای من چندین بار این اتفاق افتاده. یعنی این خطا به خاطر تغییرات ممکنه ایجاد شده باشند چون الان یه چند ماهی هست همین افزونهها نصب هستند اما به تازگی دارن خطا می دن فکر نکنم پشتیبانی هاستم پاسخ گو باشند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما خطایی دیده نشد. احتمالن مشکل باید از هاست باشه که خطا میده و مجدد درست میشه حالا این مشکل از سمت سایت شما به سرور ایجاد میشه یا خود مدیریت هاستینگ تون تغییرات ایجاد می کنند رو باید پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما خطایی دیده نشد. احتمالن مشکل باید از هاست باشه که خطا میده و مجدد درست میشه حالا این مشکل از سمت سایت شما به سرور ایجاد میشه یا خود مدیریت هاستینگ تون تغییرات ایجاد می کنند رو باید پیدا کنید نمی دونم فقط الان یه مشکل بوجود اومده که در ورود به مدیریت سایت خطای زیرو می ده خطا در اعتبار سنجی: سطح دسترسی غیر مجاز بدون اینکه تغییراتی داده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از ماژول خود جوملا استفاده کنید ببینید این مشکل را ان ماژول هم دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از ماژول خود جوملا استفاده کنید ببینید این مشکل را ان ماژول هم دارد؟ منظور و نگرفتم مازول خود جوملا رو استفاده کنم می شه شفاف توضیح بدین ممنون می شم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا" سوالاتتون رو فقط در یک تاپیک پیگیر باشید ! در برخی از پلاگینها و یا در سطوح دسترسی ها تغییراتی ندادید ؟ از طریق دیتابیس ، یک کاربر ادمین جدید ایجاد کنید ببینید میتونید با اکانت جدید وارد شوید تاپیک تکراری حذف گردید ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا" سوالاتتون رو فقط در یک تاپیک پیگیر باشید ! در برخی از پلاگینها و یا در سطوح دسترسی ها تغییراتی ندادید ؟ از طریق دیتابیس ، یک کاربر ادمین جدید ایجاد کنید ببینید میتونید با اکانت جدید وارد شوید تاپیک تکراری حذف گردید ! موفق و پیروز باشید یا حق چشم حتما رعایت می شه نه سطح دسترسی هیچ پلاگینی و تغییر ندادم .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام چشمتون بی بلا در صورت تمایل ، اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید ، در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر