amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خواستم بدونم چطور می تونم تو جوملا 1.5 یک مطلب ارسال کنم یا یک صفحه ایجاد کنم و آدرس صفحه به اون صورتی که خودم می خوام باشه به این صورت : مثلا من یک صفحه یا یک مطلب با عنوان خدمات رو جوملا 1.5 بزنم و آدرس اون به این صورت باشه : www.yoursitename.com/khadamat ارادمند : امیر حاجیان :heart::heart::heart: ---------------------------------------------------------------- بر قامت دلربای مهدی صلوات اللهم عجل لولیک الفرج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام از افزونه سئو استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام از افزونه سئو استفاده کنید یا حق دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدین :1: نحوه کار با افزونه سئو را از کجا گیر بیارم :1: از کدوم قسمت انجمن ؟؟ :1: ممنون :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما باید سئو رو از بخش تنظیمات سایت فعال کنید لینکها اتوماتیک به صورتی که شما گفتید تبدیل میشه که به این ترتیب * اسم سایت/بخش یا مجموعه/اسم مطلب یا اسم مستعار یا عنوان* که بستگی به تنظیمات و نوع افزونه ای که استفاده میکند داره که مثلا از سئو خود جوملا استفاده کنید یا از افزونه دیگری. در مورد افزونه های سئو و نحوه فعال سازی اون هم در انجمن بیشتر و کامل تر توضیح داده شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر