pop3 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام من تمامی کارهایی که برای سرعت سایتم انجام دادم اما بازم پایین است این سایت نگاه کنید ببینید مشکل عمدش چی هست ممنون میشم http://gtmetrix.com/reports/www.eflcafe.org/Glit0joi Page load time: 6.47sTotal page size: 1.66MBTotal number of requests: 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 خوب اين سايت كه كاملا ميگه مشكل كجاست!!! Enable gzip compression مهمترينش هست كه ميتوني جستجو كني كه اين ويژگي رو چطوري فعال كني! تا جايي كه من ميدونم بايد اول روي هاست فعال باشه! جستجو كن مطالب خيلي زيادي هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما من کاری به gtmatrix ندارم اما اگر دقت کنید سرعت کانکشن کاربر یا سرور پایینه یعنی اگر دقت کنید شما هنوز به سرور وصل نشدید. بعد از اینکه وصل شوید زیاد طول نمی کشه که سایت تون لود میشه ضمن اینکه سایت نسبتن شلوغی دارید. عکس زیاد استفاده شده و همین طور جی کوئری css هاتون هم فکر کنم بهینه نیست. کش قالب تون رو هم می تونید فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر