topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان در سایتی که دارم راه اندازی میکنم باز به مشکل اسکرول افقی برخوردم از کد زیر هم در فایل کاستوم سی اس اس استفاده کردم ولی مشکل پابرجاست section#t3-mainbody.container div.row div[style] { left: 0 !important; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام معمولا این شکل از rtl کردن ناصحیح حاصل میشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 خب راه چاره چیست؟؟؟ سایت درست بود بعداز نصب افزونه کامنتو این مشکل به وجود اومدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق خدمت شما http://testii.topware.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام کد زیر رو به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون اضافه کنید div.uk-container div.tm-block div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 با سلام کد زیر رو به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون اضافه کنید div.uk-container div.tm-block div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزیز با این کد کپی رایت نالر برداشته شد ولی اسکرول هنوز پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دلیلش اینه که به جای left ، اشتباها" خاصیت right رو وارد کردید کد مشکلی نداره ، بازم تست شد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 اگه همین کد رو میگین که دقیقا همینه که شما دادین وارد کردم ( اصلا همینو کپی کردم) ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به هر حال این لینک داره چیز دیگه ای میگه . خط آخر رو اگر ببینید متوجه میشید http://testii.topware.ir/cache/template/theme-e7a3b7e6.css ممکنه شما تغییرات رو درست انجام داده باشید اما قبلا" روی right قرار داده بودید و توی اون css کش شده مونده یه بار کش جوملاتون رو پاکسازی کنید اگر درست نشد دوباره کدهاتون رو چک کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر