pnaruto 34 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) من میخوام برای اعضای سایتی این قبلیت را ایجاد کنم که صفحه سایت داشته باشند مثل قالب خود سایتم و البته در داخل خود سایت با قابلیت منوها و صفحات متعدد یکی اینکه تعداد اعضای سایت زیاد میشود و خودم ساختن ساب دامین و نصب جوملا به ذهنم رسیده مورد دیگه این بود که میخوام وقتی خبری رو سایتش قرار میده اون خبر رو روی صفحه اصلی(یعنی هم سایت خودش که در ساب دامین هست و هم صفحه اصلی سایت ) با عناوین تازه ترین خبرها و پر بازدید ترین نمایش بده آیا میشه بین چند ساب دامین با سایت اصلی همچین اتصالی راه انداخت یا خیر ؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگر منظورتون یه چیزی شبیه سرویس وبلاگ دهی هست که برای این مورد افزونه هست مثل easyblog که البته تجاریست برای نمایش ارسالهای کاربران میتونید از قابلیت RSS استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر