khorami 0 ارسال شده در بهمن 92 با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت شما دوستان گرامی بنده میخوام چند فیلد جدید به فرم ثبت نام جوملا 2.5 اضافه کنم اما بلد نیستم . در انجمن هم گشتم و فقط آموزشش رو برای جوملا 1.5 دیدم. لطفا بنده رو راهنمایی نمایید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما پلاگینی به نام "پروفایل کاربری" وجود داره که اگر فعالش کنید چند فیلد به ثبت نام شما اضافه می گردد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در بهمن 92 تشکر از پاسختون تنظیمات پلاگین رو انجام دادم و فعالش کردم اما در فرم ثبت نام نمایش داده نشدن متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما مجدد برسی کنید که فعال شده و گزینه ها رو "اضافات" باشد. نوع منو را هم از کامپوننت کاربران خود جوملا ایجاد کرده باشید کش را هم خالی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در بهمن 92 اصلا صحبت هاتون رو متوجه نمیشم جناب میری لطفا واضح تر بفرمایید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ من پلاگین رو فعال کردم اما فیلدها را فقط وقتی نشان می دهد که فرد بخواهد ویرایش پروفایل انجام دهد نه در هنگام ثبت نام و فقط در مدیریت کاربران فیلدهایی را که در پلاگین بود نشان میدهدنمایش میدهد نه در پی اچ پی مای ادمین و نمیتوان از آن فیلدها خروجی اکسل یا هر خروجی دیگری گرفت چون در پی اچ پی مای ادمین نمایش داده نمی شوند لطفا بنده را راهنمایی کنید این مشکل برای من بسیار مهم و ضروری و سریع است . با تشکر از تمامی کاربران و مدیران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از کامپوننت Community Builder استفاده کنید ( CB ) موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در بهمن 92 تشکر از پاسختون جناب صفرعلی اما بنده میخوام در خود جوملا این اتفاق بیفته و از اکستنشن های الحاقی استفاده نکنم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر