janaga 2 ارسال شده در بهمن 92 از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنهه تصویر دکمه ورود و حتی متنش رو عوض کنم؟ همانطور که تو سایت جومینا به رنگ و اندازه دلخواهیه که با قالب سایت همخونی داره. منم میخوام تصویر و متنش رو عوض کنم تا با قالب خودم همخونی داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از طریق css عمل کنید یا حق 2 واکنش ها : janaga و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از طریق css عمل کنید یا حق دقیقا مشکل همینجاست دیگه. چون من تازه کارم و تقریبا هیچی بلد نیستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 در قسمت روت هاستتون قسمت ماژول ها وارد mod_bt_login شوید بعد میتونید از طریق تغییر رنگ عکس ها دکمه اش رو به سلیقه خودتون تغییر بدید 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام باید حتما حداقل cssرو برای این کارها خوب بلد باشید css رو میتونید یک روزه در حد قابل قبول یاد بگیرد // سرچ و مطالعه یا حق 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر