asadpur 22 ارسال شده در بهمن 92 سلام استاید محترم . ببخشید تو یه قسمت سایتم به مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایم کنید 1. من افزونه ( mod_contact_JMod) تو این سایت " نظرات مردمی" نصب کردم . میخوام ازش RSS بگیرم و تو افزونه اسکرولی " RssScroller" نشون بدم . 2. من این افزونه "mod_contact_JMod" نصب کردم . ولی نمیدونم نظراتی که میدن کجا میره و چجور باید ویرایش کنم 3. چجور از یه افزونه rSS بگیرم هدف از استفاده از این چند ماژول اینکه بازدیدکنندگان بیان مستقیم نطر بدن و همون موقع حالت اسکرولی نمایش داده بشه . سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما افزونه شما جهت ارتباط با ما طراحی شده افزونه های ارتباط با ما که rss ندارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما افزونه شما جهت ارتباط با ما طراحی شده افزونه های ارتباط با ما که rss ندارند. درود آقای میری امکانش هست یه افزونه به ما معرفی کنید که ما تو سایت بزاریم و هر موقغ نظر دادن تو قسمت نمایش نطرات به ما نشون بده . یعنی ار اس اس داشته باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما جی کامنت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما جی کامنت درود آقای میری من از جی کامنت استفاده میکنم اونم برای نظرات سایت ولی میخوام یه نظرات مردمی هم باشه تو خود صفحه اول سایت . این امکانش هست مثلا یه قسمت نظرات خود مطالب رو نشون بده یه قسمت هم نظرات مردمی که به صورت همون لحظه ثبت میشه با تشکر اینم سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر