sad 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام: من دارم یه سایت میزنم بعد میخوام وسطش به جای متن چندتا موقعیت بزارم و ماژول بزارم (مثلا اخرین رهنمود،کتاب اسلامی و...) قالبم هم موقعیتاش خیلی شلوغه یکجا نیست(توی چند تا پوشه و به شکل های مختلف است)میتونید کمکم کنید؟ با تشکر یا علیF.zip فایل هاش رو هم گذاشتم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ راستی با پلاگین ماژول دز مطلب نمیشه چندتا ماژول گذاشت؟که این کارو این شکلی انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما فکر نکنم اینجور کسی بتونه کمک تون کنه اگر خودتون به html و css کمی مسلط بودید به راحتی می تونستید درستش کنید. مسلط هستید؟ مورد آخر هم میشه اما به نظر بنده سخت تر از روش معمولی هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در بهمن 92 خیلی کم،در ضمن گفتم خیلی فایلاش شلوغ و به هم ریخته است؟یعنی هیچ راهی نداره؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اصلا بیخیال شدم. میشه همون صفحه اصلی رو یک ماژول بزارم که چند تا تب داشت باشه مثل این سایت:http://www.rasekhoon.net/ (جدیترین/پربازدیدترینو...) هست؟خواهش میکنم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از افزونه های تب ساز استفاده کنید و در هر تب محتوای موردنظرتون رو قرار دهید . متن یا ماژول موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر