چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام هسته جوملا من چند تکه است وبروزرسانی هاش مال جوملاجهانی وجومیناست به نظرم مشکلات زیادی که درسایت پیش میاد شاید ازاین نکته باشه حالاایاامکان نصب جوملا2.5کامل برروی این که نصبه هست بدون ازدست رفتن اطلاعات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام این حرف شما کلا نا مفوهمه !! بیشتر توضیح بدین ؟ من ظورت فایل های زباه ؟ اگه ار به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام این حرف شما کلا نا مفوهمه !! بیشتر توضیح بدین ؟ من ظورت فایل های زباه ؟ اگه ار به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد یا حق سلام منظورم نصب کامل جوملا2.5 روی این جوملای2.5 که نصبه تااگه مشکلی داره ترمیم بشه امکان دا ره این کاریاخیرچون جوملام هرروزبه مشکل میخوره والعان جوم شاپینگم فارسی نمیشه پینوماتیک فارسی انگلیسی شده فروشگاه وارد نمیشه سلام بزارین اینجوربگم سایتم مشکلات متعددی پیداکرده گمان من اینکه ازهسته جوملامه که ازچندجابروزرسانیش کردم ایا امکان ترمیم کامل جوملا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از طریق همون قسمت نصب عمل کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از طریق همون قسمت نصب عمل کنید یا حق سلام منظورشما قسمت مدیریت افزونه هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بله یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام انجام شد باتشکراما مشکل سبد خرید حل نشد که بازدن پرداخت نهایی میزنه سبد خالیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام مگه قرار بود حل بشه شما یک احتمال داده بودید من هم طریقه انجام همان راهکاری که خود فرمودید بودید رو بیان کردم اگه مشکل دیگه ی دارید در تایپیک جداگانه مطرح فرمایید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر