چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام درسبدخریدجوم شاپینگ وقتی محصول رابه سبداضافه میکنی وپرداخت نهایی رامیزنی بجای انجام مراحل بعدی میزنه سبدخریدشماخالیست وبازگشت به فروشگاه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با همه مرورگرها این مشکل رو دارید ؟ با آخرین نسخه افزونه هم همین مشکل را دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با همه مرورگرها این مشکل رو دارید ؟ با آخرین نسخه افزونه هم همین مشکل را دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام بله درتمام مرورگرها وبانصب نسخه جدید هم حل نشد ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام مشکل دیگه بازبان فارسی که جوم فارسی نمیشه پینوماتیک جومینا که فارسی بود انگلیسی شده متنش ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام من هسته جوملا رادوباره نصب کردم حل نشد اقای صفر علی میشه راهنمایی کنید چه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به احتمال زیاد تداخل jq رو دارید قبلا در مورد حل این شکل بار ها در تالار بحث شده سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به احتمال زیاد تداخل jq رو دارید قبلا در مورد حل این شکل بار ها در تالار بحث شده سرچ کنید یا حق سلام من پلاگین رفع خطای جکوئری رانصب کردم مشکل حل نشداین پلاگین تنظیمات خواصی دارهjquery easy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام اول مطمئن بشید از تداخل جی کوری هست بعد در ضمن تداخل در اکثر مواقع به این سادگی حل نمیشه افزونه های فعال روی سایتتون رو یکی یکی غیر فعال کنید ببینید کدام یک در مراحل خرید تاثیر داره، بعد به فکر حل اون باشید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، Saeed_Shamsi و چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام اول مطمئن بشید از تداخل جی کوری هست بعد در ضمن تداخل در اکثر مواقع به این سادگی حل نمیشه افزونه های فعال روی سایتتون رو یکی یکی غیر فعال کنید ببینید کدام یک در مراحل خرید تاثیر داره، بعد به فکر حل اون باشید سلام پیداکردم بااین پلاگین مشکل دارهSystem - JCK Typographyامااین پلاگین ازقبل نصب بوده ومن نمیدونم کارکردش چیه وچگونه تضادراحل کنم ویرایش شده بهمن 92 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام برای ادیتور jck هست، با غیر فعال کردنش موردی پیش نمیاد که؟ برای ادیتور از jce استفاده کنید و این رو غیرفعال کنید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر