stphy82 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من قبلا تو ستیتم پیج تماس با ما رو قرار داده بودم ولی دیروز اومدم اطلاعاتش رو تغییر بدم دیکه ارور میده ذخیره ناموفق با این ایرادها: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `cqu8p_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `cqu8p_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `cqu8p_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `cqu8p_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC میشه کمکم کنید رفعش کنم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام جدول جوملا رو خالی کن section یک بار هم جداولت رو اوپتیماز کن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگر روی چند تیبل بخواهیم یه عملیات مشترک انجام بدیم و اگر اون تیبل ها انکودینگهای متفاوتی داشته باشند در اینصورت با خطای sql مطابق فوق روبرو میشوید کافیه collation این تیبل ها را یکسان قرار بدید . مثلا" بزارید روی utf8_general_ci cqu8p_finder_tokens_aggregate cqu8p_finder_tokens cqu8p_finder_terms موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر