alisadat 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام. من نسخه جدید کامپوننت جی کامنت را از سایت جومینا دانلود و نصب کرده ام. اما تنظیمات آن روی سایت من به درستی کار نمی کنه. مثلا rss غیر فعال نمیشه یا شکلک ها نمایش داده نمیشن. علت چی میتونه باشه و چطوری قابل رفع هست. سایت من www.parsagro.com هست و قالب مورد استفاده ریوستا همراه با افزونه های ویجت کیت. ضمنا من این کامپوننت را چندین بار حذف کردم و دوباره نصبش کردم. اما اطلاعات یا کامنت های ثبت شده در اون با "خروج از حالت نصب" پاک نمیشه و وقتی مجدد نصب می کنی بازم نشون داده میشه. این مشکل از چیه و چظوری رفع میشه؟ ممنون از لطف دوستانی که پاسخ میدن. ----------------------------------------------------------------------------------------------- خواهش میکنم یه نفر لطف کنه و یه پاسخی بده!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما به تالار خودتون خوش آمدید لطفن صبور باشید . در کل 1 ساعت هم از ایجاد تاپیک تان نگذشته است که مجدد اسپم داده اید.! قوانین را رعایت کنید در قالب دیگری هم تست کنید. افزونه رو هم فعال کنید تا بشه درون سایت دید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر