farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلاممن دارم کامپوننت dj classfield رو ترجمه میکنم ولی توی فایل xml جايي نيس كه بتونم فايل فارسي كه ترجمه كردمو به xml بشناسونم اينم خود كامپوننت ميشه بگيد كجاس؟؟؟؟ اينم فايل xml کامپوننتdjclassifieds.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در فایل xml بعد از اینکه تگ files بسته شد ، کد زیر را وارد کنید <languages> <language tag="fa-IR">ini file path</language> </languages> اگر فایل زبان را در کنار فایل xml قرار دادید ، به جای ini file path فقط نام فایل زبان را وارد کنید در غیر اینصورت مسیری که فایل زبان را در آنجا قرار دادید وارد کنید به ازای هر فایل زبان یک تگ language ایجاد کنید اگر فایل زبان مربوط به بخش مدیریت میباشد میبایست کد فوق را در داخل تگ administration قرار بدید موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من وقتی این برنامرو توی فایل xml مينويسمو به جاي ini file path ادرس نام فایل زبانمو میدم توی نصب کپی فایل نام ناموفق میده؟؟؟؟؟؟ میشه واضحتر کمک کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام برای اینه که یا درست آدرس دهی نکردید یا آدرس دهی کردید ولی فایل رو در اون مسیر قرار ندادید در هر صورت ، ببینید فرض کنید روت اون فایل زیپی که قراره نصب بشه ، محتویاتی بصورت زیر داره : حالت اول :...fa-IR.mod_name.inimod_name.xml در اینصورت بصورت زیر کدنویسی میکنید <languages> <language tag="fa-IR">fa-IR.mod_name.ini</language> </languages> حالت دوم :...myfolder/fa-IR.mod_name.inimod_name.xmlیعنی فایل xml در روت قرار داره اما فایل زبان در یک پوشه قرار داده شدهدر نتیجه بصورت زیر کدنویسی کنید <languages> <language tag="fa-IR">myfolder/fa-IR.mod_name.ini</language> </languages> اگر به همین صورتی که توضیح دادم انجام بدید نباید مشکلی پیش بیاداگر فایل زبان مربوط به بخش مدیریت جوملا میشه تگ languages رو داخل تگ administration قرار بدید و اگر مربوط به بخش کاربری سایت میشه خارج از تگ فوق الذکر قرار بدیدموفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 من الان این کد رو بعد از</files> قرار دادم ولی بازم ارور میده <languages><language tag="fa-IR">administrator/language/fa-IR/fa-IR.com_djclassifieds.ini</language> </languages> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام چه اروری میده ، والا من که مشکلی نمیبینم و ظاهرا" درسته میتونید تگ languages هم تعریف نکنید و تو همون پوشه language یه پوشه به اسم fa-IR ایجاد کنید و فایل زبان رو داخلش قرار بدید چون پوشه language تو تگ folder تعریف شده دیگه مشکلی نباید باشه فقط اینطوری افزونه فایل زبان رو از پوشه خودش لود میکنه نه از پوشه language که تو روت جوملا قرار داره البته مشکلی هم نیست و درست عمل میکنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 باسلام خدمت اساتید متاسفانه قسمت مدیریت فارسی نمیشه چرا؟ ولی داخل سایت بدون هیچ مشکلی فارسی هس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام احتمالا" خطایی تو ترجمه داشتید . یه بار دیگه فایل زبان رو بررسی کنید که علائم و ترجمه ها رو درست انجام داده باشید از برخی علائم نباید استفاده کنید . مثل اسلش و کوتیشنهای اضافی و ... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر