salar14 2 ارسال شده در اسفند 89 با سلام و خسته نباشید من ماژول سرچ موضوعی(search_content_joomina_ir) را نصب کردم اما میخوام اونو مثل سایت جومینا بصورت افقی قرار بدم لطفا بگین چه کنم البته اگر میشه چون من وارد نیستم فایلی را که باید تغییر داد را تغیر دهید و و اینجا قرار دهید ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام میتونید template.css رو ویرایش کنید و با این ماژول سازگار کنید راستی میتونید قالب 4 جومینا رو دانلود و کد css رو از این قالب دریافت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در تیر 90 ممنون از پاسختون اما من از سی اس اس سر در نمیارم میشه این کد را ین جا قرار بدین و بفرمایید که اونو کجا قرار بدم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا راهنمایی کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر