mr.lvlrf 32 ارسال شده در بهمن 92 درود من می خوام که ببینم یک تیکه کد از کدوم فایل فراخوانی میشه که مثلا بروم ترجمش کنم. از webdeveloper و firebug فقط میتونم واس css استفاده میکنم.اما نتونستم پیدا کنم که htmlfinder کجاست. مثلا الآن یکی دکمه ی ادامه ی مطلب هست، یکی یک ماژول دیگر هست که یه قسمتش انگلیسی هست می خوام فارسییش کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 درود من می خوام که ببینم یک تیکه کد از کدوم فایل فراخوانی میشه که مثلا بروم ترجمش کنم. از webdeveloper و firebug فقط میتونم واس css استفاده میکنم.اما نتونستم پیدا کنم که htmlfinder کجاست. مثلا الآن یکی دکمه ی ادامه ی مطلب هست، یکی یک ماژول دیگر هست که یه قسمتش انگلیسی هست می خوام فارسییش کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. این کار به نظرم از سمت کلاینت به راحتی امکان پذیر نیست. چون php یک زبان server-side هستش و شما نمی تونی متوجهه بشی که کدوم قسمت ماله کدوم فایله. ولی اگه کمی تجربه داشته باشی میتونی پیدا کنی . خوب اگه ماژول توی فولدر ماژوال ها فولدر اون ماژول رو باز کن . معمولا خیلی از نوشته ها هم از API Jtext استفاده میکنند و این درواقع Extension رو چند زبانه میکنه و شما اکثر نوشته ها رو می تونی توی فایل language پیدا کنی. یه نکته هم بگم. اگه با MVC آشنا باشی باید بدونی که همیشه برای تغییرات در نمایش کامپوننت ها توی فولدر view باید دنبال مورد خودت باشی. امیدوارم توضیحاتم بدردت بخوره 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر