toto2008 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفآ سایت زیر رو مشاهده و از لحاظ گرافیک ظاهری نظر بدیناگه ممکنه برای زیبا تر شدن پیشنهاد خودتونو بنویسید با تشکرhttp://neginmashhad.com/test/ ضمنآ سایت یک شرکت میباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 92 سلام برادر من این سایت هنوز ناقصه و برخی مواردش هنوز مال دموی قالبشه شما اول روش کار کن کاملش کن بعد اولین موردی که باید درستش کنی فونت فارسیشه که بهتره tahoma باشه 2 واکنش ها : رامین انگوتی و mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 دخالت توی کارتون نباشه ولی منم نظرم رو میگم شما برای یک فرش فروشی سایت طراحی میکنید و به نظرم اگه یک قالبی باشه که با کارتون بخونه بهتره این قالب زیاد همخوانی نداره شما بهتره از قالب هایی که دارای عکس های سنتی و این چیزهاست استفاده کنید این یکمی برای هدف شما نامتناسبه. 3 واکنش ها : m4mali، mk21 و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 دخالت توی کارتون نباشه ولی منم نظرم رو میگم شما برای یک فرش فروشی سایت طراحی میکنید و به نظرم اگه یک قالبی باشه که با کارتون بخونه بهتره این قالب زیاد همخوانی نداره شما بهتره از قالب هایی که دارای عکس های سنتی و این چیزهاست استفاده کنید این یکمی برای هدف شما نامتناسبه. به نظر من هم metro style مناسب ایکار نیست. چون این style مایکروسافته بیشتر به درد دنیای کامپیوتر میخوره در مورد تصاویر و خطوط و طراحی سنتی من با مهدی موافق نیستم چون من این فرش ها رو که دیدم همه فانتزی هستن . شما دنبال یه استایل فانتزی و هنری باش. در کل چوا این یک کاره خاص هستش اگه می خوای خوب بشه باید طراحی اختصاصی انجام بدی 2 واکنش ها : mk21 و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر