kalhor2422 4 ارسال شده در بهمن 92 سلام - وقت بخیر دوستان ماژول pro_scroll از سایت جومینا دانلود کردم ، اما بعد از قرار دادن در وب سایت عمل نمیکنه و یک صفحه سیاه میاد که لودینگش می چرخه و اتفاقی نمی افته. لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام مشکل از تداخل جی کوئری میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در بهمن 92 با سلام مشکل از تداخل جی کوئری میباشد موفق و پیروز باشید یا حق با سلام و سپاس از جنابعالی لطفا نحوه حل این مشکل را بیان فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در باب تداخل جی کوئری قبلا" چندین بار بحث شده است . اساس طرح سوال بر اینست که ابتدا جستجو کنید سپس پستی را ارسال کنید به هر حال ، راه حل قطعی نداره مگر آنکه به کدنویسی جی کوئری تسلط داشته باشید باید با استفاده از روش آزمون و خطا یکی یکی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید تا مشخص شود که با کدام افزونه تداخل دارید اگر در تنظیمات افزونه هاتون گزینه هایی برای کنترل جی کوئری باشه میتونید اونها رو تغییر بدید که باز هم ممکنه جواب نده و راه آخر هم استفاده از افزونه مشابه هست با قالب پیشفرض جوملا نیز تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kalhor2422 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 من یه پلاگین توی این پست معرفی کردم در مورد تداخل جی کوئری شاید به دردتون بخوره 1 واکنش ها : kalhor2422 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر