moradi2707 8 ارسال شده در بهمن 92 دوستان سلام من از ماژول نمایش خبرخوان خود جوملا استفاده میکنم .کسی هست بتونه کمکم کنه که فونتش رو عوض کنم و یا bold کنم فونتش رو . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از طریق فایل css موجود در دارکتوری ماژول عمل کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در بهمن 92 دوستان من این کار رو کردم درست شد امیدوارم بقیه اگه به این مشکل برخوردن بتونن از این روش مشکل خودشون رو حل کنن . فایل css/template.css رو باز کنید و کد زیر رو در اون قرار بدبد من کد رو تو زیر مجموعه body قرار دادم h4.feed-link { font-size:12pt; font-family:bkoodakbold;} 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام البته باید فونت ها رو به صفحه خودت لود کنی در غیر این صورت در سیستم هایی که فونت اشاره شده رو ندارن لود نخواهد شد یا حق 2 واکنش ها : moradi2707 و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در بهمن 92 با سلام البته باید فونت ها رو به صفحه خودت لود کنی در غیر این صورت در سیستم هایی که فونت اشاره شده رو ندارن لود نخواهد شد یا حق درسته داداش .. فونت رو هاستم نصبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر