mar.yam 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام. من با قالب امیر کبیر کار می کنم. می خواستم بدونم اون قسمت سفید صفحه رو چطوری میشه رنگشو عوض کرد؟! اگه اشتباه نکنم اسمش centerbottom هس! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام سعی کنید دمو قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در بهمن 92 ببین اون قسمت سفید وسط صفحه رو م یگم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 92 ببین اون قسمت سفید وسط صفحه رو م یگم. دوست عزيز دمو از سايت نه عكس از سايت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در بهمن 92 آخه چه ارتباطی به دمو داره!!! من فقط می خوام بدونم رنگ همین قسمت سفید از کجا باید تغییر بدیم؟ اسم این قسمت چیه و تو کدوم فایل؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 آخه چه ارتباطی به دمو داره!!! من فقط می خوام بدونم رنگ همین قسمت سفید از کجا باید تغییر بدیم؟ اسم این قسمت چیه و تو کدوم فایل؟ دوست عزیز هر قالبی باید آنالیز بشه که متوجه بشیم در کدوم قسمت از فایل های سی اس اس میشه رنگ رو تغییر داد. پس اگر میخواهید کارتون راه بیافته بهتره دمو قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) نمی دونم چرا به حرف دوستان گوش نمی دهید و دمو نم گذارید ولی به هر حال . من به صورت کلی به شما توضیحاتی می دهم . امیدوارم که نتیجه ای حاصل بشود. 1 بهتره برای بدست آوردن نام کلاس یا ID هر قیمت از فایرباگ با Developer فایرفاکس یا کروم استفاده کنید Ctrl+shift+i.2 بعد از بدست آوردن نام کلاس و یا ID میتونید به شیوه زیر بهش بکگراند بدید. .class-name { background: #ccc; } Or #ID { background: #ccc; } پیشنهاد میکنم بریا پیشرفت سریع تر CSS رو به سرعت یاد بگیرید ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر