moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 دوستان سلام من تو سایتم ( یک سایت علمی ) واسه هر مبحث مجموعه ساختم . و تو منوی اصلی سایت قسمت ( فرضا مقالات ) واسه هر مبحث یه شاخه باز کردم ( مهندسی برق ....مکانیک ... علمی و .... ) هر مقاله ای که میذارم رو به یک مجموعه ربط میدم . الان وقتی من رو شاخه های منو کلیک میکنم (مثلا قسمت مهندسی برق ) مقاله های اون مجموعه بصورت لیست میان و حالامن میخوام مقاله ها به این صورت نشون داده بشن که هر مبحث خلاصه ای یا قسمتی از متن (مثلا متن تا ادامه مطلب که واسش تعیین کردم ) هم همراهش باشه .... تو جوملا همچین چیزی امکان داره ؟ و اگه امکانش هست لطفا راهنماییم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 دوستان سلام من تو سایتم ( یک سایت علمی ) واسه هر مبحث مجموعه ساختم . و تو منوی اصلی سایت قسمت ( فرضا مقالات ) واسه هر مبحث یه شاخه باز کردم ( مهندسی برق ....مکانیک ... علمی و .... ) هر مقاله ای که میذارم رو به یک مجموعه ربط میدم . الان وقتی من رو شاخه های منو کلیک میکنم (مثلا قسمت مهندسی برق ) مقاله های اون مجموعه بصورت لیست میان و حالامن میخوام مقاله ها به این صورت نشون داده بشن که هر مبحث خلاصه ای یا قسمتی از متن (مثلا متن تا ادامه مطلب که واسش تعیین کردم ) هم همراهش باشه .... تو جوملا همچین چیزی امکان داره ؟ و اگه امکانش هست لطفا راهنماییم کنید . فکر کنم منظورتون category blog باشه. موقع تعریف منو بجای category list گزینه category blog رو انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 دوستان سلام من تو سایتم ( یک سایت علمی ) واسه هر مبحث مجموعه ساختم . و تو منوی اصلی سایت قسمت ( فرضا مقالات ) واسه هر مبحث یه شاخه باز کردم ( مهندسی برق ....مکانیک ... علمی و .... ) هر مقاله ای که میذارم رو به یک مجموعه ربط میدم . الان وقتی من رو شاخه های منو کلیک میکنم (مثلا قسمت مهندسی برق ) مقاله های اون مجموعه بصورت لیست میان و حالامن میخوام مقاله ها به این صورت نشون داده بشن که هر مبحث خلاصه ای یا قسمتی از متن (مثلا متن تا ادامه مطلب که واسش تعیین کردم ) هم همراهش باشه .... تو جوملا همچین چیزی امکان داره ؟ و اگه امکانش هست لطفا راهنماییم کنید . دوست عزیز یه دمو بزار تا بهتر بشه بهت کمک کرد قسمت مثلا متن تا ادامه ی مطلب و می تونی شفاف بگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در دی 92 دوست عزیز یه دمو بزار تا بهتر بشه بهت کمک کرد قسمت مثلا متن تا ادامه ی مطلب و می تونی شفاف بگی دوست عزیز مثل این عکس (فقط اسم مطالب رو نشون میده ) میخوام مثل حالت ویژه کمی از متن هم باهاش باشه و به ترتیب هر مطلب رو با توضیحاتش نشون بده ( توضیحات تا اونجا که میرسه به ادامه مطلب ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما نوع منو را بلاگ مجموعه انتخاب کنید حل خواهد شد 1 واکنش ها : moradi2707 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر