Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 من سعی کردم با akeeba backup یک بسته نصبی درست کنم ولی زمانی که فایل zip رو آپ می کنم صفحه نصب با خطای 404 نمایش داده میشه. این مشکل در این کاپوننت مشکل تازه ای نیست اما نمیدونم چطور رفعش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 من سعی کردم با akeeba backup یک بسته نصبی درست کنم ولی زمانی که فایل zip رو آپ می کنم صفحه نصب با خطای 404 نمایش داده میشه. این مشکل در این کاپوننت مشکل تازه ای نیست اما نمیدونم چطور رفعش کنم. ممکنه صفحه ای رو که آپلود کردین رو ببینم ؟ 1 واکنش ها : Mrhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 ممکنه صفحه ای رو که آپلود کردین رو ببینم ؟ ببخشید. متوجه منظورتون نشدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 ببخشید. متوجه منظورتون نشدم. شاید منظورتون این آدرس باشه ccv.uk.ht نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 92 نمونه صفحه رو ارسال میکردید معمولا وقتی که ادرس سایت و میزنید برای نصب به یه ادرسی داخل پوشه install دایرکت میشه.شما ادرس سایت و به صورت www.yourdomain.ir/installation بزنید.هرچی که بعد از این ادرس هست و پاک کنید اطلاعات بیشتر و با دیدن سایت میتونم بدم 1 واکنش ها : Mrhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 نمونه صفحه رو ارسال میکردید معمولا وقتی که ادرس سایت و میزنید برای نصب به یه ادرسی داخل پوشه install دایرکت میشه.شما ادرس سایت و به صورت www.yourdomain.ir/installation بزنید.هرچی که بعد از این ادرس هست و پاک کنید اطلاعات بیشتر و با دیدن سایت میتونم بدم من متوجه نشدم منظور از نمونه صفحه چی هست؟ آدرسی که دادم آدرس هاستی هست که سایت رو آپ کردم. میتونید برید و خطا رو ببینید: http://verification.nazuka.net/error404_e.html?ccv.uk.ht این کاری که گفتید رو هم انجام دادم. خودم احتمال میدم فایل zip به طور کامل اکسترکت نمیشه ولی انتقال 10 هزار فایل از ftp هم کار ساده ای نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 با تشکر از همگی مشکل حل شد 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر