gilangraphic 93 ارسال شده در دی 92 باسلام خدمت دوستان واساتیدمحترم من مشکل بزرگی در جوملا دارم وقتی می خوام وارد حوملا بشم ورود رو که می زنم به جای اینکه برم تو جوملا صفحه سفید میشه و هیچ کاری نمی تونم بکنم / لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 باسلام خدمت دوستان واساتیدمحترم من مشکل بزرگی در جوملا دارم وقتی می خوام وارد حوملا بشم ورود رو که می زنم به جای اینکه برم تو جوملا صفحه سفید میشه و هیچ کاری نمی تونم بکنم / لطفا راهنمایی کنید درود بر شما. به انجمن خوش امدید نمایش error ها رو فعال کنید . تا بفهمیم مشکل از کجاست 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 92 درود بر شما. به انجمن خوش امدید نمایش error ها رو فعال کنید . تا بفهمیم مشکل از کجاست وقتی تو جوملا نمی تونم برم چطورارورها رو فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به عدم دسترسی به مدیریت سایت باید از ادمین سرور بخواهید نمایش پیام های خطا را روی سرور فعال کنند تا خطا نمایش داده شود و بعد با توجه به خطای داده شد در پی رفع مشکل باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر