eilee 0 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان.سایت من با اینکه تعداد بازیدکننده هاش فعلا اونقدر زیاد نیست(روزانه شاید حد اکثر 5 نفر) ولی روزی 2 تا 3 گیگ پهنای باند مصرف می کنه. با پشتیبانی هاستم صحبت کردم میگن که شاید یکی از افزونه ها یی که روی سایت نصب هست اینقدر داره مصرف می کنه. البته چند تا نرم افزار رو هاستم گذاشتم برای دانلود که الیته حجمشون در حد 2-3 مگ هست، ولی از اونجایی که بازدید کننده هام کمه فک نمی کنم دلیل مصرف زیاد پهنای باندم این باشه( از طریق گوگل وبمستر هم سایتی ندیدم که به سایت من و به این نرم افزار ها لینک داده باشه). چجوری می تونم بفهمم که این پهنای باند کجا مصرف میشه و کنترلش کنم؟ اگه مربوط به افزونه هاست از کجا بفمم کدوم افزونه است؟ خیلی ممنون میشم هر چه زودتر کمکم کنید آخه پهنای باندم داره تمومو میشه! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 92 با سلام دلائل مختلفی میتواند داشته باشد با آزمون و خطا(غیر فعال کردن...) باید افزونه ها و امکاناتی که به سایت اضافه کردید را بررسی کنید اگر کنترل پنل هاست شما cpanel میباشد نیز از قسمت awstats میتوانید بررسی کنید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر