aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 سلام آيا اين امكان هست كه عكسي در سايتم قرار بدهم اما بازديد كنندگان امكان سيو عكس را نداشته باشند. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 براي بازديد كنندگان معمولي ميشه اين كا رو كرد ولي راه هاي زيادي براي ذخيره تصاوير وجود داره! از افزونه هايي كه كليك راست رو قفل ميكنند ميتوانيد استفاده كنيد! البته افزونه اي هم قبلا ديده بودم كه ادعا كرده بود كه از تمام اطلاعات حفاظت ميكنه ولي من در سايت دمو هم تونستم تصاوير و مطالبش رو ذخيره كنم البته نامشو يادم نيست ولي در كل براي كاربران تازه كار اين روش جواب ميده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از جوابتون اين افزونه اي كه فرموديد كليك راست راقفل ميكنه را از كجا ميتونم پيدا كنم واينكه ايا اين افزونه كليك راست را براي كل سايت قفل ميكنه ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز با قفی راست کلیک به نظر من نمیشه کار شما رو انتظار داشت چون مروگرها مختلفی هستند این کارها سرشون نمیشه یا از راه های دیگه به فکر دیگه باش تا راست کلیک کردنیه راه حل به نظرم رسید میتونید عکس ها رو به صورت فلش بذارید ولی من افزونه ندید:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت شما: http://forum.joomina.ir/thread-2339-post-12429.html البته همانطور که رضا جان اشاره کردند این راه فقط برای کاربران مبتدی در نت جواب می دهد... در ضمن در مرورگرهای مختلف تست کنید احتمال اینکه در تمامی مرورگرها جواب نده هم زیاده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 من در firefox و ie تست كردم جواب داد. اما مشكلي كه وجود داره اينكه اگه بازديدكننده از طريق منوي fileصفحه رو سيو كنه عكسم سيو ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 بله همينطور است و راه مطمئني براي اينكار وجود ندارد.البته من براي اينكار جشتجو ميكنم شايد افزونه بهتري موجود باشد.اين هم يك نمونه ولي تجاري است اگر بتونيد تهيه كنيد بد نيست خصوصيات رو بخونيد متوجه ميشيد چه كارايي هايي دارد.البته افزونه رايگان جالبتري نديدم ولي ميتونيد كلمه هاي مربوطه مانند Protector را در سايت جوملاي جهاني سرچ كنيد.البته افزونه زير فكر ميكنم مانع ذخيره صفحه هم بشود. http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/content-restriction/12837 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اسفند 89 سلام آيا اين امكان هست كه عكسي در سايتم قرار بدهم اما بازديد كنندگان امكان سيو عكس را نداشته باشند. با تشكر دوست عزیز من متوجه نشدم همه عکس های سایت را می خواهید این کار را بکنید یا یک عکس خاص را ولی یه چیزی به نظرم رسید اونم اینه که اگه تعداد عکسهاتون کمه اون عکس ها را در فتوشاپ باز کنید و به slice های کوچک تبدیل کنید و بعد از آن در قسمت save for web خروجی html بگیرید و آن را روی هاست خود آپلود کنید و با استفاده از Iframe در جوملا آن صفحه را فراخوانی کنید . البته این کار خیلی وقت گیره ولی عمراً اگه کسی حالش رو داشته باشه که بشینه این تکه ها رو به هم بچسبونه تازه باید فتوشاپ هم بلد باشه تا این کار رو بتونه انجام بده . اگر تعداد عکس هاتون بالاست فکر می کنم همونطور که آقای بختیاری فرمودند یک فلش طراحی کنید که عکس ها رو از روی یک پوشه از سایت فراخوانی بکنه اینجوری کمتر کسی می تونه فلش را ذخیره کنه تازه اگر هم بتونه چون اصل عکسش روی سایت است عکسی روی هاردش ذخیره نمی شه ! البته در کل این کارها وقت گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 با اين همه بهترين راه قرار دادن واتر مارك يا كپي رايت بر روي تصاوير است مانند بيشتر سايت ها.استفاده از فلش بد نيست ولي گاهي با ارور مواجه ميشود و روشي هم جناب سميع عادل گفتند كمي وقت گير است ولي با قرار دادن واتر مارك كسي به فكر استفاده از تصاوير شما در مكان ديگري نمي افتد چون در اين صورت تبليغ رايگاني براي شما انجام داده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر